Banoun: 'Wisselspelers hebben mij behoed van tweede gele kaart'

sport
2
25 nov '19
Na de knotsgekke derby tussen Raja en Wydad Casablanca sprak Badr Benoun voor de camera van Arryadia over de kwalificatie.

De 26-jarige centrale verdediger kreeg in de eerste helft een gele kaart en trok na de vierde en beslissende doelpunt zijn shirt uit. Een aantal wisselspelers die het doelpunt vierden met de aanvoerder en spits Ben Malango schermden Badr Benoun af die zijn shirt uittrok en dus een tweede gele kaart moest krijgen van de scheidsrechter. 

''Iedereen zag dat de bal het doel invloog en uit blijdschap trok ik mijn shirt uit, een aantal wisselspelers schermden mij af en gaven aan dat ik al al geel had en snel mijn shirt moest aandoen. Gelukkig zag de scheidsrechter in alle hysterie niet dat ik mijn shirt uittrok en ben ik dus goed weggekomen. Wij hebben gevochten tot het laatste moment en ik wil al mijn ploeggenoten en fans en de betrokkenen bedanken voor hun steun.''

Raja Casablanca kwalificeerde zich samen met OCS Safi als Marokkaanse club voor de kwartfinale van de Mohammed VI Cup en strijdt nog om de beker die de winnaar een mooie cheque oplevert van zes miljoen dollar. 

© Redactie 2019
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
benoun
raja
casablanca
mohammedvicup
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?