UEFA Champions League: overzicht Marokkaanse inbreng vanavond

marokko
0
26 nov '19
In deze alweer vijfde ronde van de groepsfase van het miljardenbal is er mogelijk podium voor liefst drie Marokkaanse krachten.

18:55 Galatasaray SK (Younès Belhanda) - Club Brugge (Loïs Openda)
Het eerste affiche van de avond is er één met misschien wel de meeste onderlinge strijd. Daar waar Younès Belhanda's Galatasaray de staart van Groep A inneemt is opponent Club Brugge met slechts één punt meer de nummer drie, de plek die rechtstreekse deelname verschaft tot de knock-outfase van de UEFA Europa League. Bij 'Blauw-Zwart' maakt de nog maar 19-jarige Openda, net zoals in de voorgaande krachtmetingen van de groepsfase het geval was, ook tegen 'Cim Bom Bom' deel uit van de definitieve selectie van zijn werkgever. 21:00 Tottenham Hotspur - Olympiakos Piraeus (Youssef El Arabi)

Anders dan aanvankelijk het geval leek zal het Olympiakos Piraeus van Marokkaans-international Youssef El Arabi zich bij tegenvallend resultaat in Londen gewonnen moeten geven. De inmiddels 32-jarige centrumspits bivakkeert met zijn werkgever, net als bij collega-international Belhanda het geval is, in de gevarenzone van Groep B. Groepsgenoot Rode Ster krijgt dezelfde avond met twee punten meer bezoek van Bayern München, daar waar El Arabi in de laatste groepswedstrijd de Servische topclub weer tegenover zich krijgt. 

Photocredit: UEFA.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
uefa
champions league
team marokko
youssef el arabi
olympiakos piraeus
loïs openda
club brugge
younès belhanda
galatsaray
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi