Idrissi over #TeamMarokko: 'Vind dat ik minuten had moeten krijgen'

marokko
2
26 nov '19
In gesprek met de Volkskrant spreekt de 23-jarige linksbuiten kort zijn ontevredenheid over zijn rol tot nu toe binnen dit Marokko.

Waar Oussama Idrissi tegen respectievelijk Libië én Gabon wel mondjesmaat in actie kwam, had de vleugelspits van AZ Alkmaar het nakijken tijdens zijn eerste officiële krachtmetingen onder diens nieuwe bewindsvoerder Vahid Halilhodžić. Tegen zowel Mauritanië als Burundi was de sterkhouder van de Alkmaarders veroordeeld tot een plek op de reservebank, een rol waar hij in gesprek met het eerder genoemde medium verre van tevreden mee is: ,,Ik vind dat ik minuten had moeten krijgen. De trainer maakt andere keuzes. Ik moet met mijn spel de bondscoach dwingen me op te stellen.''

In competitieverband gaat het het jeugdproduct van Feyenoord veel beter af. Tijdens dit nog lopende seizoen staat de teller voor Idrissi op tien treffers en zeven assists uit 24 officiële optredens (red. Eredivisie en UEFA Europa League groepsfase én kwalificatiereeks). Afgelopen weekend vertolkte hij met zijn optreden een glansrol tegen het nogal competitieve affiche op bezoek bij FC Utrecht, de Marokkaans-international nam toen op prachtige wijze de 0-2 voor zijn rekening (red. 0-3 FT). 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
oussama idrissi
az alkmaar
eredivisie
team marokko
vahid halilhodžić
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?