Salé: Man vermoordt 5-jarige jongen (video)

marokko
1
27 nov '19
Volgens getuigen had de dader mentale problemen

Een 33-jarige man heeft dinsdagavond een 5-jarige jongen gedood met een mes. De schokkende daad gebeurde in de wijk El Baraka, Kariat Ouled Moussa in Salé. Getuigen meldden dat het kind in de buurt van zijn ouderlijk huis aan het spelen was.

De dader probeerde na zijn gruwelijke daad te vluchten maar werd door omstanders tegengehouden. De politie heeft de man ingerekend en moest de man in bescherming nemen tegen boze omstanders.

De vader van het slachtoffertje vertelde de pers dat hij, ondanks de onstabiele mentale toestand van de dader, "hem nooit zal vergeven" voor het doden van zijn zoon. "Hij moet worden gestraft. Hij zou de doodstraf moeten krijgen. Laat niemand mij vragen om hem te vergeven omdat ik dat niet zal doen", aldus de vader.

In stukken gehakt lichaam kind in Larache Het is de tweede schokkende kindermoord in Marokko die nationale opschudding heeft teweeggebracht. Maandag werd een stel gearresteerd na de vondst van lichaamsdelen van een 7-jarig kind op een vuilstortplaats in Larache. De vader en stiefmoeder werden gearresteerd na de vondst van lichaamsdelen in de koelkast van hun woning. Volgens de politie is het jongetje met messteken omgebracht door de stiefmoeder.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
rabat
salé
moord
dgsn
kind
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi