UNAF: Aboub's Marokko U20 loopt wederom tegen puntverlies aan

marokko
1
27 nov '19
Het door de Noord-Afrikaanse voetbalbond georganiseerde landentoernooi wil nog niet echt vlotten voor de kersverse keuzeheer van Marokko U20.

In dit jaarlijks terugkerende vriendschappelijke toernooi van de UNAF, Union Nord-Africaine de Football, bestaat deze editie uit een vijftal gegadigden. Daar waar eerst, zoals normaal gesproken het geval is, óók de U20-lichting van Libië het evenement zou aandoen is hun afwezigheid opgevangen door de leeftijdsgenoten uit Burkina Faso. Marokko U20 heeft op haar beurt tot nog toe slechts twee punten kunnen sprokkelen uit de eerste drie optredens. 

Waar het tegen Burkina Faso eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, moest het nog te vormen collectief van bondscoach Aboub het afgelopen maandag met 2-0 afleggen tegen de vertegenwoordiging uit Egypte. Woensdagmiddag stond het treffen met gastland Tunesië op het programma, een affiche waar men uiteindelijk genoegen moest nemen met een 1-1 remise. De laatste groepswedstrijd staat voor aankomende zondag gepland, dan wordt deze hoofdmoot beklonken met Algerije als tegenstander. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
zakaria aboub
frmf
unaf
team marokko
vriendschappelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?