UITGELICHT: voormalig FRMF-gediende Verbeek overleden (video)

marokko
1
28 nov '19
De man die liefst vier jaar het technisch beleid uitstippelde bij de Marokkaanse bond is niet meer, Pim Verbeek overleed donderdagmiddag.

Na in februari een einde te hebben gebreid aan zijn lange trainerscarrière zocht de voormalig technisch directeur van de bond zijn rust, ook met het oog op de familiesfeer. Bij Sparta Rotterdam, de club waar hij eerder al actief voor was, bekleedde Verbeek tot vandaag dus de rol van bestuurslid technische zaken. Al kort na te zijn gestopt als hoofdtrainer werd de Rotterdammer uitgenodigd bij het toenmalige 'De Tafel van Kees' van FOX Sports. Daar kwam men ook terug op zijn dienstverband op Marokkaanse gronden, in een mooie compilatie bedankten de toenmalige #JongMarokko-internationals hem voor zijn bewezen diensten, onder andere het zich kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2012. 

Behalve bij Sparta Rotterdam én de Marokkaanse bond droeg hij ook de eindverantwoordelijk bij onder andere Australië, Zuid-Korea en als laatste het nationale elftal van Oman. 

Verbeek werd 63 jaar, vanuit de redactie van Marokko.nl wensen wij familie, vrienden en kennissen enorm veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies. 

Photocredit: NPO NTR

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
pim verbeek
frmf
team marokko
olympisch elftal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?