Bild: 'Schalke 04 anticipeert op gewildheid Harit, contractverlenging aanstaande'

marokko
0
28 nov '19
'Die Königsblauen' zouden hun 22-jarige middenvelder het liefst met een verlengde verbintenis uit de Veltins-Arena zien vertrekken.

Uitgaande van waar het alom bekende Bild mee op de proppen komt lijkt de Marokkaans-international bijna uit onderhandeld over zijn nu nog tot medio 2021 lopende contract in Gelsenkirchen. Met een tot nog toe prima seizoensstart achter de rug gonst het al geruime tijd van de geruchten rondom zijn persoon. Zo zouden onder meer SSC Napoli en AC Milan zich willen versterken met het jeugdproduct. Voetballen op Duitse gronden doet de bij #TeamMarokko gepasseerde aanvaller sinds de zomer van 2017. Buiten zijn debuutseizoen daar wou het tot voor kort nog niet vlotten voor de rechtspoot.

Waar hij tot en met het vorige seizoen dus nog tussen bank en basis in pendelde, weet Harit deze jaargang wel zijn belofte in te lossen. In alle competities kwamen er al liefst zes treffers én vier assists van zijn voeten. Onduidelijk is overigens wel wat de ploeg van trainer David Wagner minimaal verlangt voor de groeibriljant. 



Photocredit: WAZ.de

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
amine harit
schalke 04
bundesliga
team marokko
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?