Botola Pro: Taoussi trekt z'n conclusies na zoveelste puntverlies bij OCK Khouribga (video)

marokko
2
30 nov '19
Meteen na de zeperd tegen MCO Oujda (red. 1-4 FT) nam de inmiddels 60-jarige hoofdcoach zijn congé bij de huidige nummer elf van de Botola Pro.
Rachid Taoussi is na vrijdagavond weer trainer af. De man die in januari van dit jaar het stokje overnam van de gepasseerde Amine Benhachem overnam, zag zichzelf uiteindelijk niet in staat het tij te keren bij OCK Khouribga. Waar er uit de vijf afgelopen competitieontmoetingen slechts vijf punten werden gehaald door de voormalig bondscoach, gaf hij tijdens de persconferentie na afloop van OCK Khouribga - MCO Oujda dus te kennen per direct zijn taken neer te leggen.

Dit maakt het dat de voormalig bondscoach de zevende eindverantwoordelijke op rij is die in dit nog vroege stadium van het seizoen pas op de plaats heeft moeten maken, dit in navolging op respectievelijk Patrice Carteron (Raja Casablanca), Mourad Falah (Raja Beni Mellal), Mounir Jaouani (RS Berkane), Hassan Benabicha (Rapide Oued Zem), Miguel Gamondi (HUSA Agadir) én Nabil Neguiz (IRT Tanger). Photocredit: Hespress.com
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
rachid taoussi
botola pro
ock khouribga
mco oujda
ontslag
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi