Transfer Talks: 'Wydad's Nahiri tekent op voorspraak van Dirar bij Fenerbahçe'

marokko
1
30 nov '19
De man die onlangs nog in de ban werd gedaan door clubvoorzitter Said Naciri zou zelfs al uitonderhandeld zijn met 'de Gele Kanaries'.
Uitgaande van waar het Turkse Yeni Akit mee op de proppen komt, lijkt voor de 28-jarige de weg vrij te zijn gemaakt voor een overgang naar het Turkse hoogste niveau. Het derby-debacle van afgelopen weekend, de uitschakeling in de achtste finales van de Arab Club Championship had voor de routinier als gevolg dat hij én nog een tweetal andere krachten zich voorlopig moeten voegen bij de beloften van hun werkgever. Die beslissing viel tijdens een spoedvergadering, ingelast door hun voorzitter. 

In navolging op dit gebeuren weet het eerder genoemde medium dus te melden dat er inmiddels al één gegadigde concreet zou zijn voor de verdediger die komende zomer uit zijn contract loopt. Op voorspraak van collega-international Nabil Dirar zou de huidige nummer vier van de Süper Lig deze zaterdag zelfs al een voorcontract hebben getekend met de voormalig speler van DHJ Jadida en FUS Rabat. Photocredit: FRMF.ma


© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
mohamed nahiri
nabil dirar
fenerbahçe sk
wydad casablanca
botola pro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi