Transfer Talks: 'Arsenal-scouts op de tribune voor US Salernitana's Kiyine'

marokko
0
30 nov '19
Waar Lazio Roma Sofiane Kiyine dit seizoen stalt bij Serie B-formatie US Salernitana, lijkt er nu al een kaper op de kust voor de #JongMarokko-international.
Uitgaande van waar het Italiaanse Il Mattino onlangs mee kwam, waren er zaterdagavond afgevaardigden van 'The Gunners' aanwezig bij het treffen tussen de nummer negen van de competitie én Ascoli (red. 1-1 FT). Men zou verregaande interesse hebben in de man die al sinds zijn komst bij 'Granata' dienst doet als onbetwiste basiskracht, in dit nog lopende seizoen was de 22-jarige Kiyine tot nog toe goed voor liefst vier treffers in de Serie B (red. 12 competitieoptredens). In het Italiaanse bekertoernooi, de Coppa Italia, liet het jeugdproduct van Standard Luik zich overigens ook gelden: tot aan de tweede ronde was hij goed voor één treffer namens de club die hem tot aankomende zomer gebruik kan maken van zijn diensten. 

Het eerder genoemde medium laat echter in het midden of het door onderpresteren geteisterde Arsenal inmiddels ook heeft aangeklopt bij Lazio Roma, daar waar Kiyine na zijn komst afgelopen zomer nog tot medio 2024 vastligt. 

Photocredit: Calciomercato.it
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofiane kiyine
us salernitana
serie b
arsenal
transfer talks
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi