35-jarige man opgepakt om steekpartij Den Haag

algemeen
0
30 nov '19
De politie heeft een 35-jarige man aangehouden wegens de steekpartij in Den Haag vrijdagavond. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.
Hij is aangehouden in het centrum van de stad en overgebracht naar een politiebureau en zal worden verhoord. Over de wijze waarop de verdachte is aangehouden, zijn identiteit en over het motief van de dader is niets bekend. Bij de steekpartij op de Grote Marktstraat in Den Haag raakten drie tieners gewond. Een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. Ze kenden elkaar niet, aldus de politie.

Door de politie is heel vrijdagnacht en zaterdag overdag gezocht naar de dader. Hij stak vrijdag rond 20.00 uur zomaar in op de jongeren en ging er daarna vandoor. Door Black Friday was het extra druk in de winkelstraat.

De drie slachtoffers werden in het ziekenhuis behandeld en konden aan het eind van de avond weer naar huis. De gemeente Den Haag reageerde geschokt op de gebeurtenis, met name omdat kinderen het slachtoffer waren.
© ANP 2019
grote marktstraat
den haag
politie
steekpartij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
transfer talks
syrië
frankrijk
botolapro
wuhan
hubei
thailand
palestina
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi