35-jarige man opgepakt om steekpartij Den Haag

algemeen
0
30 nov 19:12
De politie heeft een 35-jarige man aangehouden wegens de steekpartij in Den Haag vrijdagavond. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.
Hij is aangehouden in het centrum van de stad en overgebracht naar een politiebureau en zal worden verhoord. Over de wijze waarop de verdachte is aangehouden, zijn identiteit en over het motief van de dader is niets bekend. Bij de steekpartij op de Grote Marktstraat in Den Haag raakten drie tieners gewond. Een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. Ze kenden elkaar niet, aldus de politie.

Door de politie is heel vrijdagnacht en zaterdag overdag gezocht naar de dader. Hij stak vrijdag rond 20.00 uur zomaar in op de jongeren en ging er daarna vandoor. Door Black Friday was het extra druk in de winkelstraat.

De drie slachtoffers werden in het ziekenhuis behandeld en konden aan het eind van de avond weer naar huis. De gemeente Den Haag reageerde geschokt op de gebeurtenis, met name omdat kinderen het slachtoffer waren.
© ANP 2019
grote marktstraat
den haag
politie
steekpartij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
uefa
champions league
afc ajax
wydad
hakim ziyech
europa league
israel
genocide
bangladesh
raja
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi