Ayoub: 'Advocaat verbaasde zich over mijn situatie, dat ik niet aan zet kwam'

sport
3
2 dec 13:18
Waar Yassin Ayoub onder Giovanni van Bronckhorst maar mondjesmaat in actie kwam, was dat onder diens opvolger niet veel anders.
De trainerswissel die de Rotterdammers enkele weken geleden noodgedwongen in moesten zetten heeft hen tot nog toe geen windeieren gelegd. Daar waar menigeen nog valt over het weinig attractieve spel van de huidige nummer zeven van de Eredivisie, is het de onlangs aangestelde Dick Advocaat wel gelukt bepaalde reserveklanten weer aan het spelen te krijgen. Onder hen dus ook de nu 25-jarige Ayoub: de man die in de zomer van 2018 juist als één van de nieuwe spelbepalers naar de Kuip heeft gehaald maar de kans nog niet heeft gekregen die belofte in te lossen. In zijn debuutseizoen namens zijn werkgever had het jeugdproduct van FC Utrecht al het nakijken, echter bleek zijn rol onder Jaap Stam een nog minder sportief uitzicht te krijgen. Hoe de centrale middenvelder er nu steevast bij zit bij de wedstrijdselectie, werd hij onder Stam vaak genoeg veroordeeld tot een plek op de tribune. 

Met inmiddels al twee invalbeurten achter zijn naam werd de linkspoot ook tegen PEC Zwolle (red. 1-0 zege, Eredivisie) beloond op speelminuten. Iets waar hij zich na afloop tegenover Feyenoord TV in alle enthousiasme over uitliet.Photocredit: Feyenoord (YouTube)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
yassin ayoub
feyenoord
eredivisie
pec zwolle
dick advocaat
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
champions league
uefa
afc ajax
hakim ziyech
genocide
bangladesh
myanmar
botola pro
premier league
israel
atlasleeuwen
frmf
team marokko
casablanca
politie
marrakech
golaso
ajax
iran
tanger
verenigde staten
daesh
eredivisie
caf
mohammed vi