Arab Club Champions Cup: OCS Safi én Raja kennen opponenten kwartfinale

marokko
0
4 dec '19
Woensdagmiddag werd er in het Saoedische Riyadh door de Arabische voetbalbond UAFA geloot voor de kwartfinales van deze Arab Club Champions Cup.

Waar de ploeg van Jamal Sellami over twee wedstrijden af wist te rekenen met stadsgenoot Wydad Casablanca, bleek competitiegenoot OCS Safi in een tweeluik van de achtste finales van dit toernooi te sterk voor Espérance de Tunis. In de loting die vanmiddag voltrokken werd kwam er voor OCS Safi een opponent met Marokkaanse deelgenoten uit de koker rollen. De ploeg van Mohamed Guisser moet namelijk af zien te rekenen met het Saoedische Al-Ittihad, werkgever van Marokkaans-internationals Karim El Ahmadi én Manuel Da Costa.

'Les Verts' op hun beurt weten tot nader orde pas tegen wie zij doorstroming moeten realiseren naar de halve finale van dit clubtoernooi. Voor de huidige nummer negen van de Botola Pro gaat het tussen het Iraakse Al Quwa Al Jawiya én MC Alger. Die beide ploegen krijgen het na de heenfase met 0-0 te zijn geëindigd, pas de zestiende van deze kalendermaand met elkaar aan de stok voor de eindbeslissing. 

Volledige loting kwartfinale Arab Club Championship:
1. Al Ittihad (Saoedi-Arabië) - OCS Safi (Marokko)
2. Al Shabab (Saoedi-Arabië) - Al Shorta (Irak)
3. Raja Casablanca (Marokko) - MC Alger (Algerije) óf Al Quwa Al Jawiya (Irak) 
4. Al Ittihad Alexandria (Egypte) - Ismaily SC (Egypte)

Photocredit: Hespress.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
raja casablanca
ocs safi
botola pro
arab club champions cup
mohammed vi cup
loting
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?