Transfer Talks: 'Galatasaray geeft toe aan vertrekwens weggekwijnde Belhanda'

marokko
0
5 dec '19
De gegadigden die zich onlangs aandienden voor de 29-jarige middenvelder lijken binnenkort om de tafel te kunnen met de beleidsbepalers van 'Cim Bom Bom'.

Met een contract wat nog tot medio 2021 doorloopt lijkt Younès Belhanda bezig aan zijn laatste dagen in het Türk Telekom Stadium. Immers de Turkse medium, aangevoerd door het doorgaans goed ingevoerde Hürriyet, meldden donderdagavond dat de Marokkaans-international groen licht zou hebben gekregen van Galatasaray om voortijdig een einde te breien aan zijn dienstverband op Turkse gronden. Na in de zomer van 2017 voor om en nabij €9 miljoen de overstap te hebben gemaakt van Dinamo Kiev naar 22-voudig landskampioen lukte het de aanvaller dit seizoen niet te overtuigen.

Ook nadat diens eindverantwoordelijke Fatih Terim hem meerdere malen de hand boven het hoofd hield, kreeg Belhanda zichzelf maar niet tot bedaren. In dit nog lopende seizoen waren het vooralsnog alleen de opstootjes op en buiten het veld waarmee hij de krantenkoppen haalde. Productiviteit bleef nagenoeg uit, slechts twee treffers en een enkele assist kwamen tot nu toe van de benen van de ooit zo veelbelovende middenvelder. 

Naar verluidt, zoals men eerder optekende in de Turkse media, zou het Saoedische Al-Nassr in de markt zijn voor de speler in kwestie. De club waar collega-international Nordin Amrabat én de onlangs bij #TeamMarokko afgezwaaide Abderazzak Hamdallah prima vertoeven hebben.  

Photocredit: Hürriyet

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray sk
süper lig
team marokko
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi