Transfer Talks: 'Hellas Verona gaat cashen, Amrabat naar SSC Napoli'

sport
0
7 dec '19
Sofyan Amrabat lijkt, als huurling van Hellas Verona, naar alle waarschijnlijkheid contractspeler te gaan worden van competitiegenoot SSC Napoli.
Waar zijn persoon onlangs in de Italiaanse media al veelvuldig belicht werd, kwam het Belgische Het Nieuwsblad onlangs met de bevestiging. De nog maar 23-jarige international lijkt komende zomer overgenomen te gaan worden door 'Gli Azzurri', de formatie die vrij recent zaken zou hebben gedaan met de club waar de middenvelder nu al ruim vier maanden goed vertoeven heeft. Na afgelopen zomer met contractclub Club Brugge een koopoptie te hebben bedongen in het huurcontract, weet het eerder genoemde medium dus te melden dat die inmiddels gelicht zou zijn. Voor slechts €3 miljoen nam de huidige nummer negen van de Serie A Amrabat over van de Belgen, om hem meteen weer door te verkopen aan de ploeg van Carlo Ancelotti. Die maakten op hun beurt liefst €12 miljoen over voor de veertienvoudig-international. 

In het nog lopende seizoen staat de teller voor de rechtspoot momenteel op veertien officiele optredens, affiches waarin eindverantwoordelijke Ivan Jurić hem nagenoeg altijd als basiskracht posteerde. Photocredit: Football-Italia.net
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
ssc napoli
hellas verona
serie a
transfer talks
club brugge
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
transfer talks
wuhan
syrië
hubei
geruchtenmolen
recep tayyip erdoğan
duitsland
keuken kampioen divisie
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi