'Boutaïb transfervrij, Al-Zamalek SC besluit na lang dubben tot contractontbinding'

marokko
1
7 dec '19
Nog geen seizoen duurde het dienstverband van Khalid Boutaïb op Egyptische gronden, dit na over te zijn gekomen van het Turkse Yeni Malatyaspor.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Egyptische media lijkt de inmiddels alweer 32-jarige centrumspits speler af bij de Egyptische topclub. Waar hij zich in de winter van dit nog lopende kalenderjaar waagde aan deze lucratieve overstap naar de Premier League, kwam er tot nog toe weinig terecht van zijn optredens namens de huidige nummer vijf van die competitie. Over bijna anderhalf seizoen genomen bleef zijn rol beperkt tot slechts zestien optredens namens de hoofdmacht, waaruit vier treffers en een enkele assist uit voortkwamen (red. Premier League én CAF Champions League).

Nu is dus onlangs eenzijdig het dienstverband van de Marokkaans-international ontbonden. Deze jaargang kwam hij, ook door het blessureleed wat hem lang aan de kant hield en houdt, niet voor in de plannen van eindverantwoordelijke Patrice Carteron. Binnenkort zal de financiële kant van dit voortijdige afscheid afgewikkeld gaan worden met de speler in kwestie. 

Photocredit: KingFut.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
khalid boutaïb
al zamalek sc
premier league
contractontbinding
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi