Transfer Talks: 'Lampard laat oog vallen op alom begeerde Ziyech'

marokko
4
7 dec '19
Gevolgd en ongetwijfeld ook benaderd door menig Europese grootmacht lijkt Hakim Ziyech ook in trek bij UEFA Champions League-groepsgenoot Chelsea.

Met een belangrijk Europees affiche in het vooruitzicht kan de 26-jarige Marokkaans-international zich gevleid voelen door de ogenschijnlijke interesse van 'The Blues'. Althans, dat is waar het Britse tabloid The Express onlangs mee op de proppen kwam. Waar competitiegenoot Tottenham Hotspur de contractspeler van de Amsterdammer op termijn hoopt te strikken, heeft men daar nu dus Frank Lampard's Chelsea bijgekregen. De balvirtuoos zou, samen met nog wat andere namen, deel uitmaken van een shortlist waar de nummer vier van de Premier League uit hoop te putten na het opgeheven transferverbod. 

De Telegraaf op zijn beurt wist vrijdagmiddag nog te melden dat Ajax niet veel meer dan zo'n €40 verlangt voor de speler in kwestie. In alle competities kwam het jeugdproduct van sc Heerenveen tot nog toe tot de volgende onthutsende statistieken: 7 treffers en 20 assists uit 25 officiele optredens (red. Eredivisie, UEFA Champions League groepsfase én kwalificatie én de Johan Cruijff Schaal). 

Photocredit: Tellerreport.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
afc ajax
uefa
champions league
eredivisie
frank lampard
chelsea fc
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi