Transfer Talks: 'Contractverlenging Harit bij Schalke 04, kwestie van tijd'

marokko
0
9 dec '19
Het duurt niet lang of er stijgt witte rook op uit de Veltins Arena, naar alle waarschijnlijkheid laat Amine Harit zijn contract met drie seizoenen verlengen.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Duitse media zijn zowel speler als club onlangs nog een contractverlenging overeengekomen. Waar het dienstverband van de 22-jarige sterkhouder nu nog tot medio 2021 loopt, zouden er liefst drie jaargangen aan vastgeplakt gaan worden. Althans dat is wat Fusballtransfers onlangs mee op de proppen kwam. Dat de Marokkaans-international het naar behoren doet bij de Bundesliga-formatie, daar kregen ook andere gegadigden lucht van. Naar verluidt, zo onderschreven meerdere bronnen in de afgelopen periode, kan het jeugdproduct van FC Nantes rekenen op interesse van topclubs als SSC Napoli, AC Milan én Jürgen Klopp's Liverpool. Een andere opvallende naam in dit rijtje is FC Barcelona, men zou vanuit Catalonië scouts hebben aangestuurd om de verrichtingen van de middenvelder op de voet te volgen (red. tijdens het met 2-0 verloren competitietreffen tegen TSG Hoffenheim, 20-10-2019). 

Het eerdergenoemde medium weet overigens nog te melden dat het dus niet lang duurt voordat 'de deal' officieel beklonken wordt. Een handeling waar 'Die Königsblauen' zich toe verplicht zagen, óók om te anticiperen op de gewildheid van hun revelatie van het seizoen.

Photocredit: WA.de

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
amine harit
schalke 04
bundesliga
team marokko
contract
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi