Glory Collision 2: Geen VIP-tafels en alcohol. Wel intensieve controle en beveiliging

marokko
1
10 dec '19
Om de orde rond het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven op 21 december te handhaven, heeft de organisatie "drastische maatregelen" genomen

Op 21 december vindt in de GelreDome in Arnhem de langverwachte rematch plaats tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Duizenden vechtsportliefhebbers zullen aanwezig zijn tijdens het nu al uitverkochte event.

In navolging van de aanbevelingen van de Nederlandse Vechtsportautoriteit en om het risico op agressie en geweld te minimaliseren, besloot Glory Kickboxing geen alcohol te serveren tijdens het evenement. "Het is normaal dat de bierkranen dicht blijven tijdens vechtsportgala's van Glory", zei een woordvoerder van de organisatie. "Het is geen geheim dat agressie en geweld mogelijke gevolgen zijn van (overmatig) alcoholgebruik", aldus de woordvoerder.

Ook zullen er geen VIP-tafels zijn rond de ring, bevestigt de woordvoerder. Glory Kickboxing wil hiermee een meer sportieve dan feestelijke sfeer creëren. Dat is iets wat volgens haar normaal is bij evenementen van Glory. "Het is topsport, kickboksen. Daar passen tafels niet bij."

Voor het gevecht tussen Hari en Verhoeven zijn inmiddels meer dan 22.000 kaarten aan de man gebracht. Dat betekent niet dat 'Glory Collision 2' al is uitverkocht. Vooral voor op de korte zijde, normaal gesproken de Noord-tribune van GelreDome, zijn nog tickets te verkrijgen.

Verder informeert de Gemeente Arnhem dat er strengere politiecontroles zullen zijn rondom het evenement. Minderjarigen mogen het evenement alleen bijwonen onder begeleiding van een volwassene.

© MAROKKO.NL 2019
marokko
glory kickboxing
glory collision 2
badr hari
rico verhoeven
gelredome
arnhem
rematch
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi