Champions League: Hakimi wint met Dortmund van Slavia Praag en stoot met zijn ploeg naar knock-out fase

0
10 dec '19
Dortmund won vandaag in eigen huis de laatste wedstrijd in de groepsfase tegen Slavia Praag met 2-1.

Bij Die Borussen stond Achraf Hakimi in de basis en kwam zijn ploeg in de 10e minuut al op een 1-0 voorsprong door Jadon Sancho op aangeven van Marco Reus. Vlak voor rust was het Tomas Soucek die voor de gelijkmaker zorgde in de Signal Iduna Park.

In de tweede helft bleven de Duitsers komen en was het aanvaller Julian Brandt die op aangeven van Jadon Sancho voor de 2-1 voorsprong zorgde. Een kwartier later kreeg  Julian Weigl nog zijn tweede gele kaart en eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor Dortmund.

Borussia Dortmund eindigt op de tweede plaats in groep F en stoot met groepswinnaar Barcelona door naar de knock-out fase in de Champions League.