Transfer Talks: 'El Yamiq's rol uitgespeeld bij Genoa CFC, uitleen aanstaande'

marokko
0
11 dec '19
Met de intrede van Thiago Motta lijkt de nog 27-jarige Jawad El Yamiq deze winterse transferperiode pas op de plaats te moeten gaan maken.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Italiaanse én Marokkaanse media, is de Marokkaans-international momenteel aan zijn laatste optredens bezig voor de huidige nummer achttien van de Serie A. Waar de voormalig contractspeler van OCK Khouribga én Raja Casablanca onder Aurelio Andreazzoli steevast deel uitmaakte van de basiself van 'Il Grifone', is dat onder diens opvolger Motta wel anders. Nagenoeg meteen na zijn aanstelling werd de centrumverdediger veroordeeld tot een plek op de reservebank en vrij recent nog doorverwezen naar de tribune. 

Allemaal signalen die men in de vaderlandse én Italiaanse media aangrijpt om transfergeruchten de wereld in te helpen. Zo zou de man die het vorige seizoen nog gestald werd bij Serie B-formatie AC Perugia, deze winter nog zijn rentree gaan maken op datzelfde niveau. Ook wordt er gesproken over een eventuele uitleentermijn aan een gegadigde uit de Marokkaanse competitie, de Botola Pro. In beide gevallen wordt in het midden gelaten of er al clubs zijn die zich hebben aangediend voor de zevenvoudig-international. 

Overall-statistieken Jawad El Yamiq (seizoen 2019/2020):
- Serie A: 3 optredens, zonder productiviteit (197 speelminuten)

Photocredit: SerieBnews.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
jawad el yamiq
genoa cfc
serie a
thiago motta
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?