Transfer Talks: 'SSC Napoli begint met opbieden voor Amrabat'

marokko
0
13 dec '19
Vrij recent zouden SSC Napoli én nog een andere competitiegenoot zich hebben gemeld bij Hellas Verona.

Uitgaande van waar transfergoeroe Gianluci di Marzio vrijdagavond mee op de proppen komt, lijkt de promovendus bijna beet te hebben wat betreft de op handen zijnde transfer van Club Brugge-huurling Sofyan Amrabat. De 23-jarige middenvelder - tot het einde van het lopende seizoen overgenomen van die Jupiler Pro League-formatie - wordt het meest begeerd door SSC Napoli. Die club deed zijn keuzeheer afgelopen week van de hand, de vrij gekomen plek van Carlo Ancelotti is inmiddels opgevuld met de komst van Gennaro Gattuso en die lijkt op zijn beurt wellicht binnenkort verzekerd van een nieuwe kracht. 

'SSC Napoli bood €14 miljoen, Hellas Verona wil meer'
De eerdergenoemde Di Marzio, schrijvend voor de Italiaanse tak van Sky Sports weet verder namelijk ook te melden dat 'Gli Azzurri' zich tot nog toe het meest concreet hebben getoond in de richting van Hellas Verona. De club die over een koopoptie beschikt voor het jeugdproduct van FC Utrecht zou biedingen oplopend tot liefst €14 miljoen hebben ontvangen van SSC Napoli, echter zou het een transfersom van minimaal €17 à 18 miljoen euro verlangen voor de Marokkaans-international. 

De andere gegadigde die ook met de club in gesprek is, is Internazionale. Echter lijkt die formatie, ook vanwege de gretige onderhandelingspogingen van de concurrent, nadien veel minder bereid concreet te worden voor Amrabat. 

Photocredit: Football-Italia.net

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
hellas verona
serie a
ssc napoli
transfer talks
internazionale
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi