Safi: Fqih gearresteerd voor verkrachten 8-jarig jongetje in koranschool

buitenland
3
14 dec '19
De verdachte is een 40-jarige vader van drie kinderen
De politie in Ajedour in de provincie El Youssoufia in de regio Safi heeft een man aangehouden voor de verkrachting van een 8-jarig jongetje. De verdachte is een 40-jarige vader van drie kinderen en geeft les in een koranschool in de wijk Maitiyyat.

De zaak kwam aan het licht nadat het slachtoffertje zijn moeder vertelde over de misstanden op de koranschool. De opa van het jongetje deed vervolgens aangifte bij de koninklijke gendarmerie in Echemaïa, meldt dagblad Al Massae.

Medisch onderzoek onderschrijft de verhalen van het jongetje en toont sporen van herhaalde verkrachting en seksuele uitbuiting. Uit voorlopige resultaten van het gerechtelijk onderzoek blijkt ook dat de man vrijwel dagelijks een kind misbruikte terwijl andere leerlingen de koran reciteerden, schrijft de krant.

De man was door buurtbewoners zelf aangesteld om les te geven in de koranschool en was daardoor dus niet aangemeld bij het ministerie van Habous en Islamitische Zaken. In Casablanca werd onlangs ook een fqih gearresteerd voor de verkrachting van een verstandelijk gehandicapt kind. Ook deze man werd door omwonenden gevraagd het gebed te leiden in de lokale moskee.
© MAROKKO.NL 2019
marokko
safi
el youssoufia
ajedour
maitiyyat
fqih
koranschool
pedofiel
kindermisbruik
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
wuhan
transfer talks
hubei
syrië
geruchtenmolen
duitsland
canada
recep tayyip erdoğan
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
politie
verenigde staten
eredivisie
iran
turkije
hakim ziyech
marrakech
caf
daesh
mohammed vi