Transfer Talks: 'Deal beklonken, Amrabat voor €15 miljoen naar SSC Napoli'

marokko
2
18 dec '19
Dit uitstapje naar Serie A-promovendus Hellas Verona, op huurbasis overigens, leverde de nog maar 23-jarige Sofyan Amrabat geen windeieren op.

Uitgaande van waar het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport woensdagmiddag mee op de proppen kwam, lijkt de middenvelder komende zomer speler van SSC Napoli te worden. Die club zou namelijk met de formatie die hem tijdelijk van Club Brugge overnam, een transfersom van €15 miljoen zijn overeengekomen (red. met daarbovenop nog eens  €1 miljoen aan bonussen). De grootste winnaar in deze, ervan uitgaande dat berichtgeving van het eerdergenoemde medium klopt, is Hellas Verona. De huidige nummer 12 van de hoogste voetbalafdeling van Italië kon voor het nu schamele bedrag van om en nabij de €3 miljoen de koopoptie opnemen in deze huurconstructie, daar waar 'Blauw-Zwart' de speler in kwestie anders nog tot medio 2022 onder contract zou hebben staan. 

Waar het er nu naar uitziet dat de deal binnenkort officieel beklonken zal worden, had het jeugdproduct van FC Utrecht met onder andere Tottenham Hotspur, West Ham United, ACF Fiorentina én Internazionale nog genoeg andere gegadigden waar hij naar uit kon wijken. 

Overall-statistieken Sofyan Amrabat (seizoen 2019/2020):
- Serie A: 16 optredens, zonder productiviteit
- Jupiler Pro League: 1 optreden (81 speelminuten)

Photocredit: Eurosport.com© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
hellas verona
ssc napoli
serie
la gazzetta dello sport
frmf
team marokko
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi