Mohammed VI feliciteert kickboksers met winst Glory

sport
0
23 dec '19
Zakaria Zouggary en Mohammed Jaraya wonnen afgelopen zaterdag in de Arnhemse GelreDome

Koning Mohammed VI heeft zijn felicitaties gestuurd naar Marokkaanse kickboksers Zakaria Zouggary en Mohammed Jaraya na hun winst zaterdagavond tijdens Glory Colission 2 in de GelreDome in Arnhem.

Zakaria Zouggary won in de divisie vedergewicht van de Amerikaan Asa Ten Pow. 'Double Z' verhoogde daarmee zijn winstrecord naar 32 overwinningen, waaronder 16 KO en slechts vijf verliezen. Jaraya won van de Indonesiër Massaro Glunder. De weltergewicht heeft 64 partijen gewonnen in zijn carrière, waarvan 36 door KO, en verloor slechts acht partijen.

In zijn felicitatieboodschap prees de Marokkaanse vorst de competitieve geest van de vechters die "hen in staat stelde hun wedstrijden te winnen". De monarch sprak ook zijn overtuiging uit dat de overwinningen de jonge vechters zullen motiveren om nog meer overwinningen te behalen door op internationale wedstrijden de Marokkaanse vlag te hijsen.

De hoofdpartij van de avond, Badr Hari tegen Rico Verhoeven, liep uit op een anticlimax nadat Hari door een enkelblessure de strijd moest opgeven.

© MAROKKO.NL 2019
glory collision 2
zakaria zouggary
mohammed jaraya
mohammed vi
gelredome
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?