UPCOMING: 'Zaki maakt zich als mediator sterk voor rentree Hamdallah bij #TeamMarokko'

marokko
1
31 dec '19
Zijn derde termijn bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF luistert de inmiddels 60-jarige Badou Zaki meteen op met spektakel.

Uitgaande van waar het Marokkaanse dagblad Assabah dinsdagochtend mee kwam, lijkt de voormalig eindverantwoordelijke van DHJ Jadida plooien weer glad te willen strijken. In de rol van bemiddelaar hoopt Zaki Abderazzak Hamdallah bereid te krijgen zich weer te voegen bij de hoofdmacht van diens werkgever. Laatstgenoemde aanvaller knoopte niet zo heel lang geleden definitief de knoop door, de contractspeler van het Saoedische Al-Nassr legde per direct zijn status als A-international neer. Tekst en uitleg over deze veelbesproken keuze liet de voormalige selectiekracht van onder andere FK Aalesunds en Botola Pro-formatie OCS Safi in het midden. 

Nu lijkt de voormalig bondscoach, tegenwoordig een rol toebedeeld binnen de technische directie van de bond, de speler in kwestie en ambtsgenoot Vahid Halilhodžić tot elkaar te willen brengen. Op welke termijn dat gaat gebeuren en in hoeverre beide partijen hiertoe bereid zijn, dat blijft vooralsnog onduidelijk. 

Geldend als de topscorer van 2019 wereldwijd, kreeg de 29-jarige centrumspits tijdens de uitreikingsceremonie van de Globe Soccer Awards de titel 'Arab Player of the Year' toebedeeld.

Overall-statistieken Abderazzak Hamdallah (seizoen 2019/2020):
- Saudi Professional League: 11 optredens, 10 doelpunten én 1 assist
- King's Cup: 2 optredens, 4 doelpunten én 2 assists

Photocredit: (@Globe_Soccer) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
badou zaki
abderazzak hamdallah
al nassr
frmf
team marokko
saudi professional league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi