Transfer Talks: FC Dordrecht en Achahbar per direct uit elkaar

marokko
2
2 jan 18:19
Een huwelijk wat niet héél land stand hield, met ingang van donderdag 2 januari is de 25-jarige centrumspits gratis op te pikken.

Uitgaande van waar het doorgaans goed ingevoerde RTV Rijnmond donderdagmiddag mee op de proppen kwam, kan Anass Achahbar weer uitkijken naar een nieuw clubavontuur. Na september van vorig kalenderjaar transfervrij te zijn opgepikt door de nummer laatst van de Keuken Kampioen Divisie, werd diens dienstverband dus onlangs in goed overleg ontbonden. In gesprek met het eerdergenoemde medium licht technisch directeur Harry van den Ham deze beslissing toe: ,,Voor beide partijen was het beter als we uit elkaar gingen'', aldus de beleidsman. 

'Met zijn kwaliteiten hoort Achahbar in de Eredivisie te voetballen'
Hem al bejubelend en bekritiserend licht Van den Ham deze voortijdig beslissing nog eens toe. Erg productief was het jeugdproduct van Feyenoord tot nog toe niet in de tweede voetbalafdeling van Nederland, met veertien partijen in de benen was de voormalig Jong Oranje-international tot nog toe goed voor een enkele treffer én een drietal assists in de Keuken Kampioen Divisie. Cijfers die geen recht doen aan het talent wat hij herbergt, zo onderstreept de technisch eindverantwoordelijke: ,,Met zijn kwaliteiten hoort Achahbar in de Eredivisie te voetballen, maar alleen kwaliteit is niet genoeg. Dat is duidelijk.''

Overall-statistieken Anass Achahbar (seizoen 2019/2020):
- Keuken Kampioen Divisie: 14 optredens, 1 doelpunt én 3 assists
- TOTO KNVB Beker: 2 optredens, 3 doelpunten

Photocredit: Alamy.com

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
anass achahbar
fc dordrecht
keuken kampioen divisie
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi