Botola Pro: RS Berkane wint van OCK Khouribga en behoudt koppositie (video)

sport
6
2 jan '20
RS Berkane speelde vandaag thuis de competitiewedstrijd tegen OCK Khouribga en won deze met 3-1.

RS Berkane begon zoals gewoonlijk sterk in eigen huis en kwam na ruim een kwartier op voorsprong na een knappe kopbal vanuit een corner van aanvoerder Mohammed Aziz. De aanvoerder was net voor het halfuur weer trefzeker ditmaal vanuit een strafschop na een stevige charge op een aanvaller van de thuisploeg.

In de 35e minuut deed Reda El Hajhouj nog wat terug namens de uitploeg met een geplaatste schot waar doelman Zouhair Laaroubi zich op verkeek. Vlak voor rust was Mohammed Aziz voor de derde keer trefzeker met een geplaatste schot die onderkant lat achter de doelman van OCK Khourigba verdween.

RS Berkane staat nog steeds aan kop met 24 punten uit tien wedstrijden en verloor dit seizoen nog geen enkele competitiewedstrijd.