France Football: 'Bordeaux's Benrahou kan en mag bij competitiegenoot terecht'

marokko
0
3 jan '20
Gezien het nog niet echt wil vlotten voor de 20-jarige middenvelder, wil contractclub Girondins de Bordeaux meewerken aan een tussentijdse verhuur.

Met slechts zes competitieoptredens in de benen lijkt het ook voor de speler in kwestie welletjes geweest. Het doorgaans goed ingevoerde France Football wist namelijk met de op handen zijnde verhuur van Yassine Benrahou te berichten, de man die het laatste stadium van de jeugdopleiding van 'Les Bordelais'. Dit seizoen af en toe beloond met wat korte invalbeurten, maakte de rechtspoot het voorbije seizoen zijn eerste officiele opwachting voor z'n werkgever. In die jaargang bleef de teller steken op vier competitieoptredens, in dit nog lopende seizoen was de speler in kwestie tot nog toe goed voor één assist (red. zes competitieoptredens, Ligue 1). 

De club die Benrahou zou willen ontdoen van zijn, wat je kan noemen, uitzichtloze situatie in het Stade Matmut Atlantique is competitiegenoot Nîmes Olympique. De formatie die met recht degradatiekandidaat genoemd kan worden, gezien het feit het de nummer voorlaatst van de Ligue 1 betreft. Uitgaande van het eerdergenoemde medium zou een verhuur, met optie tot koop, het meeste voor de hand liggen. 

Bij Girondins de Bordeaux ligt het gedeeltelijk jeugdproduct overigens nog tot medio 2022 vast.

Overall-statistieken Yassine Benrahou (seizoen 2019/2020):
- Ligue 1: 6 optredens, 1 assist (163 speelminuten)

Photocredit: Goal.com

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
yassine benrahou
girondins de bordeaux
ligue 1
transfer talks
nîmes olympique
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi