Dounia Batma aangehouden op vliegveld Casablanca

marokko
1
3 jan '20
Batma zou naar verluidt hebben geprobeerd het land te verlaten

Batma werd door de politie aangehouden op het Mohammed V-vliegveld in Casablanca. De Marokkaanse zangeres wilde afreizen naar haar woning in de Bahreinse hoofdstad Manama, meldt nieuwsdienst Akhbarona.

Dounia Batma en haar zus Ibtissam zitten momenteel verwikkeld in het 'Hamza-mon-bibi'-schandaal. Via Snapchat en Instagram werd zonder toestemming persoonlijke informatie en beelden van Marokkaanse prominenten gepubliceerd. De politie heeft naar verluidt meer dan 70 klachten ontvangen naar aanleiding van lasterlijke berichten van de gebruiker 'Hamza mon bb' op de sociale netwerken.

De politie had eind december zowel Dounia Batma als haar zus Ibtissam verhoord. Ook heeft de politie het paspoort en de telefoon van Dounia in beslag genomen voor onderzoek. Ook de echtgenoot van Dounia werd later opgeroepen voor verhoor.

De Batma's waren op borgtocht vrij en moesten beschikbaar blijven voor het politieonderzoek. De echtgenoot en manager van Dounia, Mohammed Turc, ontkent dat zijn vrouw het land wilde verlaten. Volgens Turc was zijn vrouw op de luchthaven om hem uit te zwaaien voor zijn vlucht naar Bahrein. 

© MAROKKO.NL 2020
marokko
hamza-mon-bb
dounia batma
laster
smaad
chantage
vliegveld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi