Transfer Talks: 'Belhanda brengt Galatasaray SK van de regen in de drup'

marokko
0
5 jan '20
Bij 'Cim Bom Bom' gingen ze er al vanuit dat deze winterse transferperiode de wegen van club en speler zich zouden scheiden.

Uitgaande van waar het Turkse Güneş Spor zondagmiddag mee berichtte lijkt er opnieuw een kink in de kabel te zijn gekomen, dit in de tot nog toe moeizame onderhandelingen tussen Younès Belhanda en het nog altijd geïnteresseerde Al-Ittihad. De club die collega-international Karim El Ahmadi op de loonlijst heeft staan ving onlangs bot bij de inmiddels alweer 29-jarige middenvelder, de speler in kwestie zou zich iets te gortig hebben opgesteld toen er over zijn op handen zijnde salarissom werd onderhandeld. Met name op dat punt zouden de Saoediërs hun belangstelling hebben bekoeld, iets wat rauw op het dak viel bij contractclub Galatasaray. 

Het jeugdproduct van Montpellier HSC kreeg namelijk een tijd geleden al de ruimte om te zoeken naar een geschikte werkgever. Met Al-Ittihad meedenkend aan een daarvoor passend bedrag, ziet men deze ontwikkeling als het zoveelste incident waar de geruchtmakende middenvelder dit seizoen de publiciteit mee haalde. Met een contract wat nog doorloopt tot medio 2021 verlangt Fatih Terim's formatie om en nabij de €9 miljoen voor de man die in 2017 juist met veel bombarie zijn gang maakte naar de Türk Telekom Arena. 

Overall-statistieken Younès Belhanda (seizoen 2019/2020):
- Süper Lig: 12 optredens, 3 doelpunten én 1 assist
- UEFA Champions League (hoofdtoernooi): 4 optredens, zonder productiviteit
- Türkiye Kupasi: 2 optredens, 1 doelpunt
- Turkcell Süper Kupa: 1 optreden, 1 doelpunt

Photocredit: Haberler.com

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray sk
süper lig
transfer talks
al ittihad
saudi professional league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi