Transfer Talks: 'Real Valladolid goed op weg om Tuhami elders te stallen'

marokko
0
6 jan '20
Zich schikkend in een reserverol, lijkt diens contractclub Real Valladolid mee te willen denken aan een tijdelijke oplossing voor de middenvelder.

Uitgaande van waar het doorgaans goed ingevoerde Diario AS maandagmiddag mee bericht, zou de 24-jarige Anuar Tuhami deze winterse transferperiode nog elders aanspraak kunnen gaan maken op speelminuten. Waar het in de kleuren van Real Valladolid tot nog toe met horten en stoten gaat (red. nagenoeg volledig in de rol van reservekracht), zouden er liefst vier formaties zich hebben aangediend voor de tweevoudig A-international. Alle vier actief in de Segunda División, de tweede voetbalafdeling die Spanje rijk is, is het tot nu toe Real Zaragoza die met de beste papieren over de brug komt. 

Met een contract wat nog loopt tot liefst medio 2023 kwam Tuhami zoals gezegd weinig aan bod in dit nog lopende seizoen. Slechts elf keer kwam hij voor in het strijdplan van diens eindverantwoordelijke Sergio, alle elf de keren als vanaf de reservebank ingebrachte kracht (red. 180 speelminuten). Productief was het jeugdproduct dan ook nog niet, zowel niet in competitieverband als in de nog lopende Copa del Rey. 

Overall-statistieken Anuar Tuhami (seizoen 2019/2020):
- La Liga: 11 optredens, zonder productiviteit (180 speelminuten)
- Copa del Rey: 1 optreden, zonder productiviteit (90 speelminuten)

Photocredit: Diario AS.es

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
anuar tuhami
real valladolid
la liga
team marokko
transfer talks
diario as
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi