RAM start met vlucht Rabat Laâyoune

marokko
0
10 jan '20
De binnenlandse verbinding zal vanaf 11 maart worden uitgebreid met twee vluchten

Dat meldt de luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) in een persbericht. RAM voert de rit nu wekelijks uit en zal vanaf maart wekelijks twee extra vluchten toevoegen. RAM gaat elke maandag en woensdag vliegtuigen van het type B737-800 inzetten voor een vaste prijs van 800 DH. Het bedrijf gaat ook drie maal per week de luchtverbinding Laâyoune - Marrakech aanbieden voor een bedrag van 700 DH.
"Deze nieuwe luchtroutes maken deel uit van onze strategie om het binnenlands toerisme te stimuleren. Hiermee kunnen onze klanten zich gemakkelijker verplaatsen in de regio's Laâyoune, Marrakech en Rabat", aldus de CEO van RAM, Hamid Addou, in het persbericht.

De inhuldiging van het vliegveld in Laâyoune vond plaats op 11 juni 2019 en maakte deel uit van het ondersteuningsbeleid van RAM inzake de regionaliseringsstrategie van het koninkrijk. "Een beleid dat draait om de versterking van binnenlandse luchtverbindingen om bij te dragen aan de openstelling van de meest afgelegen regio's van het land en om de economische en toeristische ontwikkeling te stimuleren".

© MAROKKO.NL 2020
marokko
laayoune
rabat
ram
vlucht
hamid addou
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?