Transfer Talks: 'Ook Ziyech in verband gebracht met Solskjær's United'

marokko
0
10 jan '20
Het zou niet alleen Donny van de Beek zijn die 'The Red Devils' pogen in te lijven, Hakim Ziyech's naam eveneens aanwezig op hun wensenlijstje.

In navolging op de vele geruchten die de afgelopen weken al de ronde deden, vullen de Britse tabloids aan dat de 26-jarige Marokkaans-international niet zou misstaan bij de huidige nummer vijf van de Premier League. Waar de formatie van eindverantwoordelijke Ole Gunnar Solskjær inmiddels al een verwoede poging zou hebben gedaan om Oranje-international Van de Beek los te weken bij de Amsterdammers, kan óók Ziyech rekenen op veel lof van de kant van de ploeg die in de knockoutfase van de UEFA Europa League Club Brugge als eerste te nemen horde heeft. 

Anders dan bij diens ploeggenoot zou er in het geval van het jeugdproduct van sc Heerenveen nog geen toenadering zijn gezocht bij Ajax. Wel maakt de middenvelder deel uit van een shortlist waar tevens de naam van Borussia Dortmund's Jadon Sancho in voorkomt. Volgens de laatste berichtgeving, aangevoerd door onder andere het Britse Express, krijgt die kracht inmiddels de voorkeur boven een eventuele komst van Ziyech. 

Overall-statistieken Hakim Ziyech (seizoen 2019/2020):
- Eredivisie: 17 optredens, 6 doelpunten én 13 assists
- UEFA Champions League (hoofdtoernooi): 6 optredens, 2 doelpunten én 5 assists
- UEFA Champions League (kwalificatie): 4 optredens, 3 assists
- Johan Cruijff Schaal: 1 optreden, zonder productiviteit

Photocredit: Goal.com

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
afc ajax
eredivisie
transfer talks
uefa
champions league
manchester united
premier league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?