Transfer Talks: 'RS Berkane slaat dubbelslag na inlijven transfervrije Iajour én Hadraf'

marokko
2
10 jan '20
Ook nu gaat het gezegde weer op: waar rook is, daar is meestal ook vuur én waar geruchten zijn, daar is meestal ook een transfer!

Na de geruchtenreeks die de afgelopen weken stand hield, doemde er vrijdagmiddag rook op uit het Stade Municipal de Berkane. De huidige lijstaanvoerder van de Marokkaanse hoogste voetbalafdeling, de Botola Pro, bereikte namelijk een akkoord met zowel Mouhcine Iajour als Zakaria Hadraf over een verbintenis voor liefst anderhalf seizoen. Buiten wat tekengeld, daar waar het doorgaans goed ingevoerde Maghrib Foot onlangs ook mee berichtte, ging er niets gemoeid met deze overgangen. Beide A-internationals verkeerden namelijk al enkele weken in de transfervrije status nadat ze hun verbintenissen bij het Saoedische Damac FC in goed overleg lieten ontbinden. 

Zoals eerder ook bekend werd, betreft dit twee versterkingen die vooral op voorspraak van de eindverantwoordelijke van RS Berkane zijn gerealiseerd. Anders dan het gestaggel over direct uit te betalen tekengeld kreeg Tarik Sektioui vanmiddag dus zijn wens ingewilligd. 

Photocredit: (@RSBfootball)

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
rs berkane
botola pro
transfer talks
mouhcine iajour
zakaria hadraf
team marokko
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?