FRMF: 'Roberts op de vingers getikt voor aanstelling Zaki, Taoussi én Jamal'

marokko
1
10 jan '20
Van hogere hand werd de onlangs aangestelde Welshman gesommeerd het drietal oudgedienden zo snel als maar kan van posten te voorzien binnen de bind.

In navolging op de geruchtenreeks van afgelopen weken zou Osian Roberts door bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa zijn aangesproken over de non-status waar respectievelijk Badou Zaki, Rachid Taoussi én Fathi Jamal zich momenteel in bevinden. Waar nog niet zo heel lang geleden werd aangekondigd dat het drietal oud-bondscoaches op een ietwat andere wijze hun rentree zouden maken in Rabat, was het Roberts die dat tot op heden tegenhield. Althans, dat is waar Benjamin Hajji van het doorgaans goed ingevoerde Maghrib Foot vrijdagmiddag mee berichtte. Anders dan dat ze een plekje toebedeeld zouden krijgen binnen de technische directie van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, blijven die aanstelling nog altijd uit. 

Nu komt het eerdergenoemde medium dus met de melding dat Lekjaa zich gemengd zou hebben in de zaak, dat hij de technisch eindverantwoordelijke heeft gesommeerd het drietal binnen afzienbare tijd aan een post te helpen. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
frmf
osian roberts
fouzi lekjaa
badou zaki
rachid taoussi
fathi jamal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?