VI: 'Sparta Rotterdam ziet SC Telstar's Kharchouch als interessante tweede'

marokko
0
11 jan '20
Mocht het de 'Kasteelheren' niet lukken Lassina Traoré los te weken bij Ajax, dan is Reda Kharchouch hun eerstvolgende gegadigde.

Uitgaande van waar het doorgaans goed ingevoerde Voetbal International vrijdagavond mee kwam lijkt Sparta Rotterdam verregaande interesse te hebben in de man die zich in zijn eerste seizoen in het Betaalde Voetbal als dé revelatie van de Keuken Kampioen Divisie heeft ontpopt. Gisteravond ook weer trefzeker namens diens contractclub SC Telstar (red. 52', 2-0 FT FC Eindhoven-thuis) werkt de voormalig speler van derdedivisionist OFC Oostzaan aan een imposant doelpuntenmoyenne in de tweede afdeling van het Nederlandse voetballandschap. Liefst veertien keer trof de beweeglijke rechtsbuiten doel voor 'de Witte Leeuwen' in competitieverband. In een ander belangrijk affiche, het thuistreffen met AFC Ajax in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker (red. 3-4 verlies) was de 24-jarige Kharchouch ook betrokken in de productiviteitscijfers. Als seizoenskaarthouder van de Amsterdammers bracht hij de UEFA Europa League-ganger op slag van het laatste fluitsignaal nog even in de verdrukking (red. 3-4 FT, '88). 

Nu bericht het eerdergenoemde medium dus met de ogenschijnlijke vertrekmelding van de speler in kwestie. In navolging op die melding kwam men gisteravond in FOX Sports' Voetbal op Vrijdag met de bevestiging van de kant van Hans Kraaij Jr. De presentator c.q. verslaggever aldaar vertelde dat technisch directeur Henk van Stee Kharchouch nog zeker een aantal keer wil bekijken. Echter - zo meldde ook Voetbal International - zou men pas concreet worden in het geval AFC Ajax niet op de proppen komt met Traoré. Voor de nog maar 18-jarige centrumspits van Jong Ajax zou een verhuur aan de competitiegenoot de meest voor de handliggende optie zijn. 

Overall-statistieken Reda Kharchouch (seizoen 2019/2020):
- Keuken Kampioen Divisie: 21 optredens, 14 doelpunten én 3 assists
- TOTO KNVB Beker: 2 optredens, 2 doelpunten

Photocredit: ANP

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
reda kharchouch
sc telstar
keuken kampioen divisie
sparta rotterdam
eredivisie
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi