A Bola: 'Uiteenlopende mogelijkheden voor CD Tondela's Moufi'

marokko
0
11 jan '20
Met ook nog eens een aflopende verbintenis op zak, houdt de inmiddels 23-jarige back zicht op verschillende uitwijkmogelijkheden!

Gevormd bij Ligue 1-formatie Olympique Lyon is het momenteel al een tijd goed vertoeven voor Fahd Moufi op Portugese gronden. Als contractspeler van middenmoter CD Tondela kan de rechtspoot zich verheugen op de vele gegadigden die zich voor hem hard lijken te maken. Waar het doorgaans goed ingevoerde Foot Mercato onlangs kwam met de melding dat een overgang naar FC Nantes zou zijn stukgelopen, dienen er zich in andere competities kansen aan voor de voormalig #JongMarokko-international. Uitgaande van waar de Portugese voetbalautoriteit A Bola vrijdagochtend mee kwam, staat competitiegenoot Sporting Braga te popelen om de vleugelverdediger zo snel als maar kan in te lijven. Hetzelfde geldt overigens voor Cagliari uit de Serie A én de Spaanse formaties CD Levante en Deportivo Alavés. 

Met nu al ruim twee seizoenen achter zijn naam als volwaardig lid in de A-selectie van coach Natxo González, heeft Moufi ook in dit nog lopende seizoen zich tot opgewerkt tot onbetwiste basiskracht.

Overall-statistieken Fahd Moufi (seizoen 2019/2020):
- Liga NOS: 14 optredens, 1 assist
- Allianz Cup: 1 optreden, zonder productiviteit
- Taça de Portugal Placard: 1 optreden, zonder productiviteit

Photocredit: A Bola.pt

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
fahd moufi
cd tondela
liga nos
transfer talks
fc nantes
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?