Transfer Talks: 'SSC Napoli-contract Amrabat nog in de maak'

marokko
0
14 jan '20
Zijn op handen zijnde transfer hangt in de lucht, al moeten er van beide kanten nog wel wat plooien glad gestreken worden.

Uitgaande van waar Sky Sport Italia-transfergoeroe Gianluca di Marzio onlangs mee kwam, lijkt het erop dat Sofyan Amrabat tóch wel zijn gang zal vinden naar competitiegenoot SSC Napoli. Momenteel op huurbasis actief bij Hellas Verona (red. de club die een optie tot koop bedong bij contractclub Club Brugge), werd er afgelopen week bericht met het nieuws dat speler en club er tot op heden nog niet uitkwamen. In dat stadium lijken we nog steeds te verkeren, aldus het eerdergenoemde medium. Waar diens toekomstige werkgever ook zijn oog liet vallen op ploeggenoot Amir Rrahmani, benadrukt men dat óók de inmiddels 23-jarige Amrabat niet ver verwijderd is van een definitieve overgang naar het Stadio San Paolo. Het zijn alleen wat contractuele voorwaarden van de kant van de box-to-box middenvelder die nog niet zijn ingewilligd door de huidige nummer elf van de hoogste voetbalafdeling aldaar. 

Mocht het uiteindelijk tot een deal komen tussen Hellas Verona én SSC Napoli enerzijds en de speler in kwestie, dan is het een transfer die als bekroning geldt op zijn toch wel sportieve opleving sinds het bij zowel Feyenoord als Club Brugge niet echt wou vlotten voor de Marokkaans A-international. 

Overall-statistieken Sofyan Amrabat (seizoen 2019/2020):
- Jupiler Pro League: 1 optreden, zonder productiviteit
- Serie A: 17 optredens, zonder productiviteit
- UEFA Champions League (kwalificatie): 1 selectiebeurt, zonder speelminuten

Photocredit: CalcioMercato.com

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
sofyan amrabat
ssc napoli
hellas verona
serie a
club brugge
jupiler pro league
team marokko
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi