Sevilla FC bevestigt komst En-Nesyri, medische keuring in de maak

marokko
49
16 jan '20
Volgens de laatste berichtgeving is het enkel de medische check die Youssef En-Nesyri scheidt van een dienstverband aldaar.

Waar woensdagavond nog overtuigend werd bericht met de totstandkoming van deze deal tot CD Leganès én competitiegenoot Sevilla FC, lijkt er vandaag nog witte rook op te gaan doemen uit het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Zoals meerdere vooraanstaande bronnen onlangs onderschreven, ligt er voor de nog maar 22-jarige centrumspits een contract van maar liefst vijfenhalf seizoen klaar bij de huidige nummer vier van La Liga. Het beoogde bedrag waarmee de deal gemoeid gaat wordt momenteel geschat op zo'n €20 miljoen, de eerder vastgestelde vertrekclausule van het jeugdproduct van de Académie Mohammed VI de Football. 

Deze jaargang nog niet zo héél productief (red. vier treffers én 2 assists uit negentien officiële optredens), manifesteerde de voormalig kracht van Málaga CF zich in het voorbije seizoen meer als pinchhitter. Dat jaar eindigde de A-international met een respectabel moyenne van elf treffers en een tweetal assists uit 34 officiele affiches voor zijn werkgever. 

Overall-statistieken Youssef En-Nesyri (seizoen 2019/2020):
- La Liga: 18 optredens, 4 doelpunten én 2 assists
- Copa del Rey: 1 optreden, zonder productiviteit

Photocredit: DiarioAS.es© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
youssef en nesyri
cd leganès
la liga
sevilla fc
transfer talks
team marokko
deal done
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi