Lopetegui: 'En-Nesyri heeft een enorm potentieel'

sport
49
17 jan 18:00
FC Sevilla trainer Julen Lopetegui stond vandaag de pers te woord in een persconferentie voor de kraker zondag tegen Real Madrid.
In de persconferentie ging de Spaanse trainer ook in op vragen over de kersverse aanwinst, international Youssef En-Nesyri. 

De trainer concludeerde: ''Het is mogelijk dat hij morgen van de partij is, want hij heeft getekend. Hij traint mee, is fit en beschikbaar en maakt dus grote kans op speeltijd morgen tegen Real Madrid.'' Lopetegui verwacht veel van de 22-jarige aanvaller, die tot nu toe goed was voor vier doelpunten in de competitie dit seizoen. 

''Het is een speler die bekend is bij onze spelers en hij is jong en een vrij complete aanvaller die zich snel aan onze speelstijl kan aanpassen. Hij heeft een enorm potentieel en hij moet hard werken om zich verder te ontwikkelen en ik denk dat hij het dan heel goed kan doen bij deze club.''

En-Nesyri tekende een contract voor vijf seizoenen en Sevilla betaalde naar verluidt 20 miljoen euro om hem bij Léganes los te weken. 
© Redactie 2020
atlasleeuwen
lopetegui
ennesyri
fcsevilla
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
duitsland
hanau
coronavirus
china
tobias rathjen
frankfurt
terrorisme
moskee
moslimhaat
afc ajax
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi