Geruchtenmolen: 'Ziyech's makelaar Nakhli gepolst door Paris Saint-Germain'

marokko
14
18 jan '20
Een gerucht wat met het oog op zijn gewildheid, zeker het benoemen waard is.

Uitgaande van waar het Franse Soccer Link onlangs mee berichtte, lijkt Paris Saint-Germain zijn zinnen te hebben gezet op de 26-jarige spelverdeler van de Amsterdammers. Het eerdergenoemde medium meldt namelijk dat 'Les Parisiens' een uitstekende spil zien in Hakim Ziyech, ook met het oog op het ogenschijnlijke vertrek van hetzij Neymar Jr. óf Kylian Mbappé. Beide 'eyecatchers' worden niet ongemoeid gelaten, zo ook niet tijdens deze nog lopende winterse transferwindow. Om die op handen zijnde vertrekken in te vullen, zou onlangs zelfs de zaakwaarnemer van de A-international zijn benaderd. Met de man die zich al sinds jaar en dag ontfermt over het jeugdproduct van sc Heerenveen, Mustapha Nakhli (red. Nakhli Mondial), zou inmiddels ook zijn gesproken. 

Bij Ajax ligt de rechtspoot overigens nog tot medio 2022 vast, dit na afgelopen zomer een contractverlenging van één seizoen te zijn overeengekomen met de regerend landskampioen. Uit die verlenging volgde overigens ook het verwijderen van de gelimiteerde transferclausule die was opgenomen in z'n verbintenis. Dat gaf gegadigden aanvankelijk nog het recht om hem voor een transfersom van om en nabij de €35 miljoen los te weken uit de Johan Cruijff ArenA. 

Overall-statistieken Hakim Ziyech (seizoen 2019/2020):
- Eredivisie: 17 optredens, 6 doelpunten én 13 assists - UEFA Champions League (hoofdtoernooi): 6 optredens, 2 doelpunten én 5 assists - UEFA Champions League (kwalificatie): 4 optredens, 3 assists - Johan Cruijf Schaal: 1 optreden, zonder productiviteit

Photocredit: UEFA.com

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
afc ajax
eredivisie
uefa
champions league
team marokko
transfer talks
geruchtenmolen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi