VIDEOGOALS: RS Berkane speelt gelijk tegen Raja Casablanca in heroïsche wedstrijd (video)

9
19 jan '20
RS Berkane heeft vandaag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Raja Casablanca in een aantrekkelijk duel in Berkane.

De mannen van Tarik Sektioui kwamen na twee minuten spelen al op achterstand dankzij een doelpunt van Abdelilah Hafidi op aangeven van Ben Malango.

RS Berkane domineerde na de achterstand vrijwel de hele eerste helft en grote delen van de tweede helft en kwam door een vrije trap van Omar Nemsaoui op gelijk hoogte in de 66e minuut. Vier minuten later was het aanvaller Mouhcine Iajour die zijn ex-club pijn deed op aangeven van Zakaria Hadraf.

Raja Casablanca ging meer risico's nemen en kreeg enkele minuten na de 2-1 de mogelijkheid om via een strafschop op gelijke hoogte te komen, maar Mouhcine Metouali faalde vanaf de stip. De laatste kwartier van de wedstrijd creëerden de ploegen heen en weer kansen, maar was het spelmaker Abdelilah Hafidi die met een heerlijke geplaatste afstandsschot andermaal op aangeven van Ben Malango voor de 2-2 gelijkmaker tekende.