Marokkaanse voetbalbond zet punt achter samenwerking met Beaumelle

marokko
1
24 jan '20
De maandenlang voortdurende soap lijkt ten einde, Patrice Beaumelle werd onlangs in goed overleg van de hand gedaan door de bond.

Uitgaande van waar het doorgaans goed ingevoerde Le360.ma vrijdagmiddag mee berichtte, lijkt de voormalig rechterhand van Hervé Renard het contract wat hem aan de Marokkaanse voetbalbond FRMF bond, op te hebben gezegd. Waar hij kort na het vertrek van de eerstgenoemde bondscoach zich mocht ontfermen over de beloften aldaar, werd door het mislopen van kwalificatie voor de Afrika Cup U23 zijn aanwezigheid in Rabat al snel tot overbodig geclassificeerd. Met name na de indiensttreding van Osian Roberts (red. vulde de vrijgekomen plek op van technisch directeur na het vertrek van Nacer Larguet), werd er nog meer ingezet op het vertrek van de man die tóch voor zo'n 550.000 dirham per maand (red. omgerekend zo'n €51.000) op de loonlijst drukte. 

Het Marokkaanse voetballandschap betreden deed Beaumelle zoals gezegd als eerste assistent van Renard, in het voorjaar van 2016. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
patrice beaumelle
frmf
team marokko
faouzi lekjaa
osian roberts
hervé renard
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi