VIDEOGOAL: Hamdallah zet doelpuntenreeks voort, matchwinner bij Al-Ettifaq (video)

marokko
1
25 jan '20
Het is niet de eerste keer en zal zeker ook niet de laatste keer zijn dat de 29-jarige topschutter beslissend is voor lijstaanvoerder Al-Nassr!

In navolging op zijn tóch al onthutsende doelpuntenmoyenne in de hoogste voetbalafdeling van Saoedi-Arabie, blonk Abderazzak Hamdallah ook vrijdagavond uit in het competitieaffiche bij Al-Ettifaq. De nummer elf van de competitie moest het bekopen met de enkele treffer van de voormalige kracht van onder andere OCS Safi én het Qatarese Al-Rayyan. De bij #TeamMarokko afgezwaaide A-international tekende voor zijn alweer elfde treffer, overall komt de aanvaller tot nog toe uit zeventien doelpunten en een drietal assists in de kleuren van het kapitaalkrachtige Al-Nassr. 

Bij die club staat Hamdallah overigens nog tot medio 2022 op de loonlijst. Een onderscheiding voor zijn onthutsende productiviteitscijfers kreeg de speler in kwestie onlangs tijdens de uitreiking van de Globe Soccer Awards over het afgelopen kalenderjaar. Daar werd de in Marokko veelbesproken kracht geclassificeerd tot 'Best Arab Player of the Year'. Behalve acteren voor bovengenoemde formaties kwam de rechtspoot ook nog in de boeken voor van respectievelijk het eveneens Qatarese Al-Jaish én het Noorse FK Aalesunds. 

Overall-statistieken Abderazzak Hamdallah (seizoen 2019/2020):
- Saudi Professional League: 13 optredens, 11 doelpunten én 1 assist
- King's Cup: 3 optredens, 5 doelpunten én 2 assists
- Saudi Super Cup: 1 optreden, 1 doelpunt

Photocredit: (@riyadiyatv) Twitter

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
abderazzak hamdallah
al nassr
saudi professional league
golaso
al ettifaq
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi