'Zaki mag zich gaan buigen over Saint Étienne's spil Moueffek'

sport
1
25 jan 20:44
Het zou de eerste klus zijn voor de inmiddels 60-jarige Badou Zaki sinds zijn rentree bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF.
Met dat nog altijd niet bevestigde aanstellen van de voormalig bondscoach, duikt nu weer het gerucht op dat Zaki zich binnenkort hard mag gaan maken voor de komst van Saint-Étienne's Aimen Moueffek. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Maghrib Foot heeft men de speler in kwestie al geruime tijd op de korrel. Te meer ook vanwege het feit dat hij al geruime tijd nadrukkelijk op de deur klopt van zijn werkgever, dit om minuten te maken in de hoofdmacht van 'Les Verts'. Dat laatste, daar zit hij nog niet zo heel lang geleden dichtbij. In het met 6-1 kansloos verloren treffen tegen het altijd nog kapitaalkrachtige Paris Saint-Germain werd Moueffek beloond met zijn eerste selectiebeurt (red. 6-1 FT, kwartfinale Coupe de la Ligue). 

Dat gegeven en de verschillende optredens namens het U16 vertegenwoordigende elftal van de Franse voetbalbond maken dat men in Rabat niet onwelwillend staat tegenover het aantrekken van de in het Franse Vienne geboren en getogen aanvaller. Aan Zaki dan ook de taak om snel met een gedetailleerd scoutingsrapport te komen over Moueffek. Overall-statistieken Aimen Moueffek (seizoen 2019/2020):
- Coupe de la Ligue: 1 selectiebeurt, zonder speelminuten

Photocredit: ASSE.fr
© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
aimen moueffek
saint étienne
ligue 1
badou zaki
frmf
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
duitsland
italië
lombardije
afc ajax
thierry baudet
tweede kamer
immigratie
marrakech
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi