VIDEOASSIST: Rayhi verzorgt basisingrediënt voor kostbaar punt tegen Fortuna (video)

sport
0
26 jan 0:32
Werkend aan zijn eigen productiviteitscijfers, verrichte de 25-jarige vleugelspits zaterdagavond het voorwerk voor de bevrijdende 1-1 namens Sparta Rotterdam!
Nog maar net voorzien van een vernieuwd contract op Het Kasteel, deelde Mohamed Rayhi mee in het tóch wel competitieve affiche met Fortuna Sittard. Waar het er in eerste instantie naar uit leek dat de ploeg van Henk Fraser tegen duur puntverlies zou oplopen op eigen bodem, was het Jurgen Mattheij die via diezelfde Rayhi het net vond voor de huidige nummer elf van de Eredivisie. 

Zoals gezegd kwam de speler in kwestie onlangs contractverlenging overeen met zijn werkgever. Waar het jeugdproduct van PSV hiervoor nog afstevende op een transfervrije status aankomende zomer, kon technisch directeur Henk van Stee de rechtspoot tóch bereid krijgen voor een langer verblijf te opteren bij de promovendus. Al was er genoeg interesse vanuit het buitenland, de hoogste voetbalafdeling van de KNVB verlaten deed de voormalig Jong Oranje-international niet. Alles in lijn met het wat je kan noemen, geleidelijke ontwikkelingsproces wat de buitenspeler sinds zijn vertrek in 2015 bij PSV doorloopt. Overall-statistieken Mohamed Rayhi (seizoen 2019/2020):
- Eredivisie: 20 optredens, 5 doelpunten én 2 assists
- TOTO KNVB Beker: 2 optredens, zonder productiviteit

Photocredit: NOS.nl


© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
mohamed rayhi
sparta rotterdam
assist
eredivisie
fortuna sittard
team marokko
remise
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
china
duitsland
italië
lombardije
afc ajax
thierry baudet
tweede kamer
immigratie
marrakech
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi