Roberts belegt persconferentie voor presentatie FRMF-trainersgilde

marokko
0
6 feb '20
Na de sollicitatieprocedure met succes te hebben afgesloten maakt de Welshman zeer binnenkort zijn lijstje kenbaar aan pers én publiek.

Niet zo heel lang geleden aangesteld als opvolger van Nacer Larguet, gaat Osian Roberts met ingang van komende week zijn technische directie operationeel maken. Als eindverantwoordelijke van het technische beleid van de Marokkaanse voetbalbond FRMF, had de voormalig beleidsbepaler bij de voetbalbond van Wales de afgelopen periode de tijd om te zien hoe de hazen lopen in het Marokkaanse voetballandschap. Wat daarop volgde was het uitzetten van een legio aan vacatures om de vrijgekomen functies voor onder andere bondscoaches voor de verschillende vertegenwoordigende jeugdelftallen in te vullen. 

Dat gedeelte van die langetermijnvisie lijkt volbracht, zo deelde de bond woensdag via de officiële kanalen mede. Maandag zal Roberts middels een te beleggen persconferentie zijn trainersgilde presenteren, van de U15-lichting tot aan de beloften. 

In eerdere gedeelde, nog niet bevestigde, berichtgeving werd dat lijstje al ingevuld. De laatste die werd toegevoegd aan de loonlijst van de bond is Sergio Piernas, de man die voorheen bij onder andere de Saoedische bond én Atlético Madrid werkzaam was. 

Invulling trainersposten vertegenwoordigende elftallen Marokkaanse voetbalbond FRMF (onder voorbehoud):  Jong Marokko: Bernard Simondi (hoofdcoach) Zakaria Abboub (assistent)

Marokko U20: João Aroso (hoofdcoach) Jamal Allioui (assistent) 

Marokko U17: Sergio Piernas (hoofdcoach)

Marokko U15: Rachid Roqi (hoofdcoach)

Photocredit: LeMatin.ma

© Redactie 2020
marokko
atlasleeuwen
osian roberts
frmf
team marokko
botola pro
complexe mohammed vi
persconferentie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi