VIDEOGOALS: RS Berkane kan niet profiteren van misstap Wydad en speelt gelijk tegen OCS Safi (video)

4
10 feb '20
RS Berkane heeft vandaag niet kunnen profiteren van het puntverlies eerder vandaag van Wydad tegen FUS Rabat (1-1 gelijkspel).

De mannen van Tarik Sektioui kwamen in de eerste helft op voorsprong dankzij kopspecialist Mohamed Aziz op een vrije trap van Omar Nemsaoui.

OCS Safi bleef verdedigend spelen en kwam in de 55e minuut op gelijke hoogte na goed druk zetten van Hamza Khabba op verdediger Ismail Mokadem. RS Berkane ging na de gelijkmaker vol op de aanval spelen, maar dat resulteerde niet tot het gewenste resultaat en blijft de club op de tweede plaats staan achter Wydad Casablanca dat aan kop staat met 33 punten uit vijftien wedstrijden.